Mobbet i Milan

Landsholdets Martin Laursen fortæller i et interview, at han blev mobbet i sin tidligere klub Milan, og at han aldrig vil spille i Sydeuropa igen.

Martin Laursen blev mobbet i Milan (Foto: Martin Sylvest © Scanpix)

Landsholdets Martin Laursen fortæller i et interview, at han blev mobbet i sin tidligere klub Milan, og at han aldrig vil spille i Sydeuropa igen.

Opholdet i den italienske storklub Milan var langt fra så lykkeligt, som det måske kunne se ud på papiret for den danske landsholdsspiller Martin Laursen.

Aston Villa-spilleren fortæller således i et interview med Jyllands-Posten mandag, at han blev mobbet i Milan, følte sig psykisk nedbrudt og aldrig igen vil spille for en klub i Sydeuropa.

- Jeg blev nemt det lette offer i truppen. Hvis andre spillere var røget ind i en kriseperiode, oplevede jeg, at det skulle gå ud over mig. De forsøgte at genopbygge deres egen selvtillid på min bekostning. De svinede mig til, mobbede mig. De kommenterede på mine tekniske evner. Den slags ting preller af på dig, hvis du spiller for holdet, for så ved du, at du har en værdi, fortæller Martin Laursen, der uddybende fortæller, at han aldrig faldt til i en af verdens største klubber, hvor han sjælden for alvor fik den spilletid i en længere periode, der kunne have givet større ro mentalt.

- Jeg var for beæret over at være en del af mægtige Milan. Jeg følte mig fra starten meget lille, og det slap jeg aldrig af med. Jeg passede slet ikke ind i Milan-jargonen, og jeg fik aldrig sat mig nok i respekt, over for de andre spillere. Det kostede desværre ret dyrt for mig, også psykisk, siger Martin Laursen blandt andet til avisen.

Forsvarsspilleren er netop vendt tilbage til landsholdstruppen, efter at have været ude i Aston Villa i et år med en slem knæskade. Derfor er han glad igen. Han er glad for at spille igen, og han er glad for klubben og engelske fodbold.

- Jeg er færdig med Sydeuropa. Det er slut. Resten af karrieren bliver i England eller i Danmark. England er skræddersyet til mig, siger Martin Laursen.

 

Facebook
Twitter