Morten Olsens højre hånd rykker til Sydfyn

Peter Bonde skal arbejde med kvindefodbold på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium.

Peter Bonde som vi normalt kender ham. Arm i arm med Morten Olsen. Nu skal Bonde træne på Sydfyn. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Peter Bonde stoppede som assistenttræner for det danske fodboldlandshold, da Morten Olsen stoppede som landstræner.

Efter en periode i topfodbold, så træder den 58-årige fodboldtræner ud af rampelyset, da han skal stå i spidsen for Oure Fodboldakademis kvindehold på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium.

Her skal han videreudvikle skolens kvindeprojekt, som skolen har arbejdet med at bygge op de senere år.

- Jeg glæder mig til at være daglig træner igen og komme på banen hver dag og arbejde med at gøre pigerne på Oure dygtigere hele tiden, siger Peter Bonde til skolens hjemmeside.

Fornemme rammer

Peter Bonde tager stor erfaring med kvindefodbold med sig, når han tiltræder i jobbet til august. Han har blandt andet tidligere været A-landstræner for det danske kvindelandshold, og han glæder sig til at arbejde i de nye rammer.

- Der er et fantastisk setup på Skolerne i Oure. Her går uddannelse, kostskolemiljøet og elitefodbold op i en højre enhed.

- Oure Fodboldakademi er det tætteste, vi i Danmark kommer forholdene på de udenlandske fodboldakademier, altså steder hvor spillerne bor, spiser, går i skole, træner og spiller kampe under samme tag, siger Peter Bonde.

/ritzau/

Facebook
Twitter