Mtiliga føler sig misforstået

Patrick Mtiliga føler sig misforstået i situationen kort inden startfløjtet i Milano. Det eneste han svarede Olsen var, at han ikke følte sig 100% klar.

Patrick Mtiliga i hans foreløbig sidste landskanp mod Bulgarien. (© Scanpix)

Patrick Mtiliga føler sig misforstået i situationen kort inden startfløjtet i Milano. Det eneste han svarede Olsen var, at han ikke følte sig 100% klar.

- Jeg vil først og fremmest gerne sige, at jeg er rigtig ked af, at situationen endte med at gå ud over mine holdkammerater på landsholdet, og jeg tager konsekvenserne.

- Da landstræneren kort før, vi skulle varme op, spurgte om jeg var klar, svarede jeg, at det følte jeg ikke, jeg var 100%. Jeg meldte ikke fra eller sagde, at jeg ikke ville spille, som det er udlagt, men fortalte ærligt, at jeg ikke følte mig helt klar. Det skyldtes flere faktorer, der sendte mig lidt på en rutchebanetur op til kampen, men i sidste ende var det ene og alene min beslutning at svare ærligt på tidspunktet, fortæller Patrick Mtiliga på FC Nordsjællands hjemmeside.

På trods af misforståelsen accepterer FC Nordsjælland-backen Morten Olsens beslutning.

- Det betyder, at jeg ikke spiller på landsholdet mere, og det accepterer jeg fuldstændigt. Jeg ved godt, at mange vil spørge ind til detaljerne, men sagen er simpelthen, at jeg ikke følte mig klar. Den situation kunne have været håndteret bedre.

At sagen skulle blive så stor som tilfældet er, overrasker hovedpersonen selv.

- Jeg havde ikke forestillet mig, at det ville blive så stor en sag, men nu koncentrerer jeg mig om de vigtige kampe, vi skal spille i FC Nordsjælland den kommende tid. Inden for den næste uge skal vi spille to vigtige kampe i Superligaen og på tirsdag skal spille Champions League og dem vil jeg fokusere på. Det skylder jeg holdet og klubben og det håber jeg, der er forståelse for, slutter Mtiliga.