Nicolai Jørgensen tilbage efter lang skade: 'Jeg blev næsten deprimeret'

Nicolai Jørgensen fik søndag sine første minutter efter VM, da han efter en skade fik comeback for Feyenoord.

Nicolai Jørgensen har ikke spillet fodbold i lang tid, men i weekenden gjorde han comeback for sit klubhold Feyenoord. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Landsholdsspilleren Nicolai Jørgensen har siddet ude med en skade, siden han misbrugte et straffespark og blev en af skurkene, da Danmark tabte VM-ottendedelsfinalen til Kroatien efter straffesparkskonkurrence 1. juli.

Søndag fik han så endelig comeback, da han blev skiftet ind efter 85 minutter af Feyenoords udekamp mod AZ Alkmaar. Kampen i den hollandske liga sluttede 1-1.

- Jeg har haft en frustrerende periode, fordi jeg ikke vidste, hvor længe min skade ville vare. Jeg er glad for at være tilbage, selv om vi ikke vandt, siger Nicolai Jørgensen til avisen De Telegraaf.

Det var en fodskade, der forhindrede Jørgensen i at spille kamp i godt et par måneder.

- Hvis du ikke kan spille fodbold, savner du noget i livet. Adrenalinen og kontakten til holdkammeraterne. Det var lange måneder, jeg blev næsten deprimeret.

Efter fem spillerunder ligger Feyenoord nummer tre i Æresdivisionen med ti point, mens PSV og Ajax ligger foran med henholdsvis 15 og 13 point.

Jørgensen, der blev topscorer i ligaen i sæsonen 2016/17, glæder sig til igen at bidrage til pointhøsten.

- Jeg er endnu ikke i topform, men nu fik jeg de første minutter, og så er det blot at fortsætte. Det bliver en hektisk tid med mange kampe, så jeg glæder mig til at være på 100 procent igen, lyder det fra Jørgensen.

/ritzau/

Facebook
Twitter