Olsen får Brøndby-spillere før tid

Dennis Rommedahl, Michael Krohn-Dehli og Michael Silberbauer dropper sidste turneringskamp for klubberne og støder til landsholdslejren tirsdag.

Dennis Rommedahl støder allerede tirsdag til landsholdet. (Foto: © DR, DR Sporten)

Morten Olsen får overraskende Dennis Rommedahl, Michael Krohn-Dehli og Michael Silberbauer indlemmet i landsholdstræningen allerede tirsdag, selv om der resterer en enkelt runde i Superligaen for de to Brøndby-spillere, ligesom Silberbauer også har en enkelt kamp tilbage i Schweiz.

- En dybfølt tak til Brøndby og Young Boys. Klubberne viser stor samarbejdsvilje og medansvar for både landsholdet og deres spilleres muligheder for succes ved EM-slutrunden ved helt ekstraordinært at frigive dem til vores træningssamling før sidste spillerunde i deres klubturneringer, udtaler landstræner Morten Olsen, og uddyber:

- Det har stor betydning for os, at de hermed overgår fra træningerne i deres klubber med henblik på den sidste turneringskamp og over til den dosering af træningen hos os, som er optimal for deres forberedelse frem til EM-slutrunden. Og samtidig undgår vi risikoen for skader til dem i den sidste turneringskamp. Vi vil gøre vores til, at de vil repræsentere deres klubber på bedste vis ved slutrunden i Polen og Ukraine, siger Olsen.

Frigivelsen af Dennis Rommedahl og Michael Krohn-Dehli kommer efter samtaler mellem Morten Olsen og sportschef Ole Bjur i Brøndby IF, som på landstræneren foranledning har resoneret, at klubbens sidste turneringskamp mod Lyngby Boldklub reelt er uden betydning for slutstillingen i Superligaen.

Det samme gælder for Young Boys fra Bern, som møder FC Basel i den sidste runde i den bedste schweiziske række, som Morten Olsen ligeledes har været i kontakt med.