Pak kufferten! Rejs gratis rundt til Danmarks kampe ved VM

Danmark endte i Gruppe C med Frankrig, Peru og Australien. De danske roligans har kan rejse gratis rundt til Danmarks kampe.

De danske fans har mulighed for at rejse gratis rundt i Rusland, når Andreas Cornelius og resten af landsholdet deltager i VM. (Foto: Clodagh Kilcoyne © Scanpix)

Der er bred enighed blandt de danske landsholdsspillere, landstræner Åge Hareide og diverse eksperter og kommentatorer, at Danmark kan være ganske godt tilfreds med fredagens VM-lodtrækning.

Danmark endte i Gruppe C med Frankrig, Peru og Australien og har gode muligheder for avancement fra gruppespillet ved VM.

Lodtrækningen er naturligvis også godt nyt for de danske fans, der har tænkt sig at rejse til Rusland for at støtte det danske landshold.

Skulle man overveje en tur til Rusland til sommer, så kan man samtidigt glæde sig over, at man kan rejse gratis med tog i den store værtsnation. Det skriver espnfc.com.

Russerne tilbød samme service, da de tidligere på året afholdte Confederations Cup.

- Vi slår to fluer med ét smæk, siger den transportsansvarlige ved VM, Terenty Mescheryakov. om de gratis togture til fansene ved Confederations Cup.

- Der var to problematikker, vi skulle løse. Hvordan vi kunne huse de mange fans, der kom til Rusland, og hvordan vi kunne sørge for nem transport mellem værtsbyerne. Den gratis togservice løste begge. Størstedelen af vores tog kører om natten og ankommer om morgen, så fansene kunne sove og komme til deres destination på samme tid, siger Terenty Mescheryakov.

Her skal Danmark spille

Ved Confederations Cup blev der udstedt 60.382 fanbilletter til de russiske tog, hvor der blev spillet 16 kampe.

VM-slutrunden byder på 64 kampe som bliver spillet i Moskva, Sankt Petersborg, Kaliningrad, Kazan, Novgorod, Samara, Saransk, Rostov, Sochi, Jekaterinburg.

Danmark spiller første kamp 16. juni mod Peru i Saransk, derefter mod Australien i Samara 21. juni, inden Christian Eriksen og kompagni drager til Moskva, hvor Frankrig venter i den sidste gruppekamp 26 juni.

For at rejse gratis rundt i Rusland skal de danske roligans anskaffe sig et fan-ID - det kan klares her - og have billet til en VM-kamp.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter