Schmeichel debuterer på U21 landsholdet

Der er debut til hele seks spillere, når U21-landsholdet i aften møder Frankrig, blandt andet til målmand Kasper Schmeichel.

Kasper Schmeichel under en træning med U20 landsholdet. (Foto: © Ernst van Norde, Scanpix)

Over halvdelen af det danske U21-landshold, der i aften spiller mod Frankrig, får debut i den rød/hvide trøje. De tre senest U21-landskampe har været uofficielle og derfor er der kø på debutantlisten, hvor det som minimum bliver debut til de seks startere Kasper Schmeichel, Jens-Kristian Sørensen, Søren Christensen, Martin Christensen, Patrick Kristensen og Tobias Pilegaard Mikkelsen.

- Selvom det umiddelbart lyder som et urutineret hold, der i aften går på banen i Frankrig, forholder det sig heldigvis således, at langt størsteparten af truppens spillere har mange internationale erfaringer fra kampe på vore øvrige ungdomslandshold, siger U/21-landsholdets træner Keld Bordinggaard.

Der bliver også brug for erfaringen for det er et stærkt fransk hold danskerne møder. Således består den franske trup af spillere, der var med til at vinde EM for U19 landshold i 2005 og U17 EM i 2004.