Simon Kjær og Sevilla topper La Liga: 'Det kan blive en fantastisk sæson'

Simon Kjær topper sammen med Sevilla den spanske liga otte kampe inde i sæsonen.

Simon Kjær har sammen med Sevilla fået en glimrende sæsonstart. (Foto: CRISTINA QUICLER © Scanpix)

Simon Kjær nyder stor succes sammen med sin spanske klub Sevilla. Den sydspanske klub topper den bedste spanske række efter otte kampe i sæsonen.

- At ligge nummer et er da fantastisk, men vi har også et rigtig godt hold, og vi har spillet noget rigtig god fodbold på det seneste, så det overrasker mig ikke, at vi har de point, vi har, siger Simon Kjær.

Blandt de resultater, som har sendt Sevilla til tops i Spanien, er en imponerende 3-0-sejr over mægtige Real Madrid. På trods af den gode start, så maner landsholdets anfører dog til ro.

- Det lyder lidt kliché-agtigt at tage en kamp ad gangen, men der er stadig lang vej igen i ligaen. De point, vi har nu, er der ingen, der kan tage fra os, og optimismen og troen på holdet er rigtig stor. Jeg håber og tror på, at det kan blive en fantastisk sæson, siger Simon Kjær.

Svært at følge med de tre store

Midtstopperen fortæller, at selvom de i Sevilla er glade for den gode start på sæsonen, så bliver det svært, at følge de tre store spanske hold, Atletico Madrid, Real Madrid og Barcelona over en hel sæson.

- Forventningerne og forhåbningerne er, at vi skal blande os oppe i top fire, så er man jo godt klar over, at de to-tre andre (Atletico Madrid, Real Madrid og Barcelona red.) til tider stikker af, men det handler også om at prøve på at hænge på så længe som muligt, siger landsholdsanføreren.

Simon Kjær har spillet fra start i alle Sevillas hidtidige kampe i den bedste spanske række i denne sæson. Næste opgave for Simon Kjær og resten af Sevillaholdet er en svær udekamp mod Barcelona, der er forsvarende mestre i Spanien.

Først skal Simon Kjær dog i aktion med landsholdet, der møder Irland i Nations League og Østrig i en venskabskamp henholdsvis den 13. og 16. oktober.

FacebookTwitter