Skadet Pierre-Emile forlader landsholdslejren

Ubehag i baglåret tvinger Pierre-Emile Højbjerg til lægetjek i Tyskland blot to dage før U21-EM.

Pierre-Emile Højbjerg forventes at returnere til landsholdslejren i Prag i løbet af i dag. (Foto: Bax Lindhardt © Scanpix)

En bekymrende melding åbnede formiddagens pressemøde med U21-landsholdet forud for EM i Tjekkiet. Bare to dage før Danmarks åbningskamp har en af holdets største profiler, Pierre-Emile Højbjerg, været nødt til at forlade landsholdslejren med skadesproblemer.

Under A-landskampen mod Serbien i lørdags pådrog Bayern München-spilleren sig en mindre skade i baglåret, og det generede så meget under træningen med U21-landsholdet i går, at han nu er hastet til München til nærmere undersøgelse hos klubbens lægestab.

DR Sportens udsendte ved pressemødet i Prag fortæller, at landstræner Jess Thorup virkede fortrøstningsfuld men først i aften kan gøre nærmere status for, om han kan have Pierre-Emile Højbjerg med i onsdagens åbningskamp mod værterne fra Tjekkiet.

Thorup var glad for, at Højbjerg så hurtigt kunne komme til behandling i Tyskland, så han allerede ventes tilbage i landsholdslejren senere på dagen.

Facebook
Twitter