Slovakiets anfører om alternativt landshold: 'Bliver stort for dem at møde Hamsik'

Martin Skrtel undrer sig over kampen, som venter mod Danmark. Spild af tid, siger den slovakiske træner, Jan Kozak.

Martin Skrtel trækker på skuldrene over venskabskampen mod Danmark. (Foto: © Carl Recine, Scanpix)

Der blev rystet på hovedet og trukket på skuldrene, da Slovakiet for kort tid siden stille op til pressemøde forud for venskabskampen mod Danmark.

Et hold bestående af 23 spillere er rejst mod Bratislava, hvor stjerner som Marek Hamsik (Napoli) og Martin Skrtel (Fenerbache) venter.

Lidt af en opgradering for de hovedparten af de danske spillere, som til hverdag gør sig i den danske 2. division.

Udsigten til at skulle spille 90 minutters træningskamp mod en flok danske amatører, får da heller ikke Slovakiets anfører, Martin Skrtel, op i det røde felt.

- Det er meget mærkelige nyheder. Det vil nok blive en stor oplevelse for dem at spille mod Hamsik, Lobotka og os andre, men vi kan ikke gøre så meget ved det, og det må vi acceptere. Det er svært at sige noget, for det er fuldstændig mærkeligt for mig, siger Martin Skrtel.

Landstræner for Slovakiet, Jan Kozak, bakker op om den udmelding.

Hvis Slovakiet skal møde et landshold sammensat inden for de seneste 24 timer, så kunne han godt have været kampen foruden.

- Hvad er pointen med at sende det her hold for at møde os? Vil Danmark bare undgå en bøde? Vi kunne have brugt tiden bedre, hvis vi havde vist det her før.

- Kampen giver os intet, men vi bliver nødt til at spille kampen. Hvis vi havde vidst det her tidligere, så kunne vi have forberedt os bedre på den næste kamp. Det er en mærkelig situation, siger Jan Kozak.

Ved 16-tiden lettede et fly med de nye spillere, som DBU har udtaget til kampen, fra Roskilde Lufthavn.

John 'Faxe' Jensen er med som træner.