Stig Tøfting revser landsholdet

Den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting er målløs over det danske spil i EM-kvalifikationskampen mod Island. - Rædselsforestilling, kalder han kampen.

Daniel Agger får ros af Tøftng. (Foto: Jens Nørgaard Larsen © Scanpix)

Mens landstræner Morten Olsen mente, at der var tale om en fortjent dansk sejr efter en bunke chancer i tirsdagens 1-0-sejr over Island, så er andre mindre imponerede over fodboldlandsholdets indledning på EM-kvalifikationen.

Til denne kategori hører den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting, som lørdag i Ekstra Bladet langer ud efter Morten Olsens hold.

- Jeg synes, at vi spillede decideret ringe mod et hold, der ikke kunne og ville noget, skriver Stig Tøfting.

- Jeg er faktisk målløs over, at vi ikke formår at dominere kampen mod et hold af den kaliber. Det er dybt bekymrende, vurderer Tøfting.

Han glæder sig dog over de tre point i Parken, som blev sikret på Thomas Kahlenbergs scoring i overtiden af det, som Tøfting kalder en "rædselsforestilling mod Island"

- Hvis vi står i EM-slutrunden i 2012, så er der ingen, der kan huske, hvor sløjt vi spillede. Også ros til Daniel Agger for hans attitude. Han tog noget ansvar og ville noget. Respekt, lyder det fra Stig Tøfting.

Facebook
Twitter