Tæt på og ærlig: Bendtner vil slutte i FCK

Hvad er den fedeste bil, du har haft? Hvad synes du om pressen? Hvem er bedst, Messi eller Ronaldo? Det er nogle af de spørgsmål, DRs brugere har stillet Nicklas Bendtner. Her er Bendtners svar i Del 2. Del 1 blev bragt i lørdags.

Nicklas Bendtner svarer på spørgsmål fra DRs brugere på web og Facebook. (Foto: Lars Ronbog © Getty Images)

DRs brugere på Facebook og på DR Sportens website har stillet spørgsmål til landsholdets førsteangriber Nicklas Bendtner. Der var kommet over 300 spørgsmål til Bendtner, som har svaret på et udvalg af spørgsmålene.

Her er anden del af Nicklas Bendtners svar. Første del blev bragt i lørdags og kan læses her:

Lars Christensen Nævn de tre vigtigste værdier for dig her i livet. Efterlever du dem?

Bendtner: - Kærlighed. At give. Drømme. Jeg elsker at hjælpe andre, hvis det er muligt. Jeg prøver at sprede så meget kærlighed og glæde til mennesker, som det er mig muligt, og jeg lever min drøm, selvom der nogle gange er grus i maskinen, og jeg ikke får alt det ud af det, jeg ønsker.

 

Oliver Arnvig Hvor vil du ende din karriere henne? I udlandet, eller hjemme i Danmark?

Bendtner: - I Danmark, i FCK. Udlandet er en mulighed, men jeg tænker ikke så langt pt.

 

Mikkel Post

Hvad er den fedeste bil, du nogensinde har haft?

Bendtner: - Min nuværende AMG S 63 Long, den kan det hele! 

 

Sonny Lebeau Hvem klikker du bedst med på landsholdet?

Bendtner: -  Dem, der har været på holdet længst - hænger nok mest ud sammen med Agger eller Boilesen.

(Foto: Getty Images © Getty Images)

Vitus Hjortebjerg Kildegaard Hvad tænker du på, når du scorer, Nicklas?

Bendtner: - Det er forskelligt. Som regel er jeg bare glad og tænker ikke så meget, andre gange har jeg lyst til at rive hovedet af folk.

 

Jens M. Jerichau Clausen Lytter du nogen gange til fodbold-podcasts, læser avisartikler, websites osv., når det omhandler dig? 

Bendtner: - Jeg læser kun mine egne interview, hvis jeg har udtalt mig. 

Inger Vejrup Sørensen Har din søn arvet sin fars fremragende bold-touch og flair for fodbold spillet?

Bendtner: - Han har i hvert fald arvet min ild i rumpen. Han elsker at spille fodbold, og han er en meget kvik lille dreng, men han er ikke så gammel endnu.

 

Nicolai Lautrup Andersen

Kunne du overveje at skifte til en mindre klub, eksempelvis i England eller i Tyskland mod at være sikret pladsen som førsteangriber?

Bendtner: - Jeg mener, jeg har kunnet spille i alle klubber, jeg har været i, hvilket også er blevet bevist. Jeg ville gerne kunne bevise det endnu mere, men tingene er ikke altid så nemme, som man af og til tror, der er meget større mekanismer i spil.

 

Tobias Bønnerup Jensen

Hvordan er det at være kendt overalt på jorden?

Bendtner: - Det har ikke været mit mål, men jeg omfavner det, og størstedelen af folk, jeg møder, er dejlige mennesker.

Nicklas Bendtner har spillet 66 landskampe og scoret 29 mål. (Foto: Lars Ronbog © Getty Image)

William Kierstein Nordby Nielsen Hvad er din favorit-champagne?Bendtner: - Salon

  

Hamza Abdinassir Hvad synes du om Zlatan?

Bendtner: - Kæmpe respekt. 

Mike Hansen

  Hvordan har du det med, at medierne kun giver dig opmærksomhed, når du laver noget "usmart"?

Bendtner: -  Medierne vil altid være der. Hader jeg dem? Nej, men jeg er godt og grundigt træt af, at de påvirker mit og andres liv omkring mig. JA. Jeg har lige holdt mit årlige ”charity ball”, og op til dette havde pressen været efter mig, fordi jeg kom for sent til en træning. Det blev pustet op til alt muligt, det ikke var, hvilket min klub rent faktisk også italesatte ret tydeligt. Alligevel resulterede det i, at visse mennesker trak sig fra vores ”charity event”.  Lang historie kort, de påvirker groft sagt andre end mig, og det har måske resulteret i 100.000 kr. mindre til børn i nød, og det gør mig faktisk vred.  

 

Mads Materazzi Laustsen

Når man ikke har mere viden omkring dig som person, kan det til tider virke forvirrende med de klubskifter, du laver. Så mit spørgsmål er, om du går efter en god løn eller meget spilletid? 

Bendtner: - Spilletid er mit et og alt. Jeg er ikke glad, når jeg ikke spiller fodbold. Penge er dejlige at have, men de driver mig ikke i fodboldspillet, det gør de i mine forretninger. Men fodbold er min kærlighed.

I øjeblikket spiller Bendtner i Wolfsburg, men spørgsmålet er, om han skimter en ny klub i horisonten. Selv siger han, at han har det godt i Wolfsburg. (Foto: Marco Luzzani © Getty Images)

Lukas Pejinovic Svendsen Vil du ikke beskrive din tidligere holdkammerat, legenden Andrea Pirlo? Jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre lidt om ham!

Bendtner: - Pirlo er en top fyr, både på og udenfor banen. En god ven det år, jeg var i Juventus. 

Heino

Hvilken rolle på banen mener du selv, du udfylder bedst? Og hvilken slags fodbold vil du gerne spille?

Bendtner: - Jeg vil gerne spille bold som i Arsenal eller Barcelona. Jeg elsker spillet og skønheden i det. Jeg er bedst som angriber.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter