Tobias Mikkelsen glad og stolt

FC Nordsjællands Tobias Mikkelsen er lidt overrasket over udtagelsen til Morten Olsens EM-trup, og han takker både holdkammeraterne og klubben.

Tobias Mikkelsen. (Foto: © Jens Nørgaard Larsen, Scanpix)

FC Nordsjællands Tobias Mikkelsen er glad og stolt, efter at han i dag blev udtaget til landsholdet, der skal til EM-slutrunden i Ukraine og Polen.

- At komme med til EM er noget, jeg har gået efter siden min debut på A-landsholdet. Jeg er utrolig stolt over at skulle med til så stor en ting som en slutrunde for Danmark, siger fløjspilleren til FC Nordsjællands hjemmeside.

. Lige nu er jeg også lidt overrasket over udtagelsen, selv om jeg havde håbet på den. Man kan jo ikke tillade sig at føle sig sikker på den slags, så jeg blev glad, da jeg så mit navn på listen. Men jeg skylder mine holdkammerater og FC Nordsjælland meget for det. Uden dem havde det ikke kunnet lade sig gøre for mig at nå det her, siger Tobias Mikkelsen.

Også holdkammeraten Andreas Bjelland er udtaget, og FC Nordsjællands sportsdirektør, Jan Laursen, er stolt over, at i hvert fald to af hans spillere skal med til Ukraine/Polen.

- Efter så god og stabil en sæson, havde vi naturligvis håbet på at få nogle stykker med i truppen, og derfor er vi også meget stolte over, at det nu ligger fast, at mindst to af vores spillere kommer til at repræsentere FC Nordsjælland og Danmark til EM. Det er et kæmpe skulderklap til holdkammeraterne, trænerne og alle andre her i klubben, siger Jan Laursen.

Og endnu et par FCN-spillere kan være i landstræner Morten Olsens kikkert: Målmand Jesper Hansen og forsvareren Patrick Mtiliga, der fik en mindre fiberskade i mandags. Morten Olsen udtager de sidste tre spillere til truppen senest efter sidste runde i Superligaen næste onsdag.