(Foto: Michael Barrett Boesen © Copyright © Michael Barrett Boesen)

Tophatte, en sombrero og Hjulmand badet i bajer: Se de bedste billeder fra VM-festen i Parken

Tirsdag aften lod det danske landshold propperne springe, da VM-kvalifikationen blev sikret.

Skal der være fest, så lad der være fest.

Et mundheld, som de danske landsholdsspillere i smuk forening med 35.000 ellevilde medborgere tirsdag aften efterlevede til fulde.

Med en sejr på 1-0 over Østrig er Danmark klar til at spille VM i Qatar til næste år, og det kan ingen ændre på.

Joakim Mæhle var, som mange gange før, manden, der sendte Parken i ekstase med sin scoring efter 53 minutter. Forarbejdet blev leveret af Thomas Delaney, en fanfavorit på sin gamle hjemmebane, og da de 94 minutter løb ud, var det på tide at finde de store øl frem.

Herunder får du de bedste billeder fra VM-festen i Parken.

 • Kasper Hjulmand ryster de våde varer af sig kort efter det bagholdsangreb, som den danske trup stod bag. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)
  1 / 9
 • Thomas Delaney blev kåret til man of the match for anden gang i træk i Parken. En smuk assist til Joakim Mæhle blev det til tirsdag aften. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)
  2 / 9
 • Andreas Cornelius, med en slet skjult sombrero, angriber Daniel Wass med øl. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)
  3 / 9
 • Sepp Piontek, der var landstræner fra 1979 og 11 år frem, blev inden kampen i Parken hyldet. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)
  4 / 9
 • Mikkel Damsgaard måtte udgå allerede i første halvleg, men det betød ikke, at den 21-årige spiller ikke kunne deltage i festlighederne. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)
  5 / 9
 • Thomas Delaney var ikke sen til at modtage Parkens hyldest, da sidste fløjt lød. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)
  6 / 9
 • Kasper Schmeichel og Andreas Christensen tog også for sig af de våde varer. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)
  7 / 9
 • Joakim Mæhle noterede sig for sit syvende landskampsmål i blot 22 kampe. Ikke dårligt for en mand, der også skal forsvare. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)
  8 / 9
 • Kasper Hjulmand har god grund til at være tilfreds. Efter otte kampe, otte sejre, 27 scoringer og ingen indkasserede af slagsen, er Danmark klar til VM i Qatar. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)
  9 / 9
Facebook
Twitter