U21-landstræner: Ikke nogen rar beslutning

Det var ikke nemt for Jess Thorup at sende Pierre-Emile Højbjerg til lægetjek i Tyskland.

Der er bestilt en returbillet til Pierre-Emile Højbjerg fra München til Prag mandag aften. (Foto: Jens Nørgaard Larsen © Scanpix)

Lægestaben i Bayern München kigger mandag nærmere på U21-landsholdets profil Pierre-Emile Højbjerg, der i al hemmelighed blev sendt ud af landsholdslejren i Tjekkiet i går.

Han mærkede nemlig ubehag i baglåret under søndagens træning, men det var ikke let for landstræner Jess Thorup at sende Højbjerg af sted bare tre dage før Danmarks åbningskamp ved EM mod de tjekkiske værter.

- Som træner er det jo heller ikke den rareste beslutning at træffe. Nu var vi lige blevet samlet alle 23 og havde set frem til et par gode dage sammen inden åbningskampen.

- Men der er nogle forhold der gør, at vi har været nødt til at træffe en beslutning om, at Pierre skulle tage af sted i går, siger Thorup til DR Sporten.

Returbillet mandag aften

Skaden i Pierre-Emile Højbjergs baglår opstod i A-landskampen mod Serbien i lørdags. Men Jess Thorup har en forhåbning om at have Bayern München-spilleren med i EM-premieren.

- Det har jeg bestemt. Der er allerede bestilt flybillet tilbage til ham i aften.

- Vi har ikke nogen melding 100 procent endnu, og før vi har det, vil jeg ikke komme med gisninger men bare en forhåbning om, at han bliver klar, siger landstræneren.

EM-åbningskampen mellem Danmark og Tjekkiet kan ses på onsdag klokken 18 på DR3.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter