U21-profiler og Hjulmands talenter: ’Spændende med den kommende landstræner-duo’

Trods EM-slutrunden lige foran næsen, så havde flere af U21-profilerne også lidt tid til at følge med i de store ting, der skete i Danmark i går.

Kasper Hjulmand har både trænet Mathias Jensen og Viktor Nelsson med stor succes, og de glæder sig på den kommende landstræners vegne. (Foto: SCANPIX © Scanpix)

Det danske U21-landshold har lige nu fuld fokus på dem kommende EM-slutrunde, og de spillede i går aftes den sidste testkamp før turneringen.

Det endte med et 1-0-nederlag mod Kroatien efter et overtidsmål i en ellers lige kamp, der kunne have gået begge veje.

Lidt var der dog tid til at kigge væk fra U21-landsholdslejren. Flere af spillerne kiggede nemlig mod Danmark og så gårsdagens helt store nyhed. At Kasper Hjulmand bliver dansk landstræner fra sommeren 2020.

En del af spillerne på U21-landsholdet har på et tidspunkt spillet for Kasper Hjulmand, og de er selvfølgelig glade på hans vegne.

- Kasper er en god fyr, og han er selvfølgelig så professionel, at han vælger de bedste spillere, når han en dag træder til. Jeg er rigtig glad på hans vegne, siger U21-landsholdets forsvarsstyrmand Victor Nelsson.

- Jeg synes, at det er spændende og fedt for både Kasper og Morten (Wieghorst, red). Jeg ved, at det er en stor drøm for Kasper at træne det danske landshold. Jeg havde ikke set den komme, at det allerede skulle ske nu. Det er også fedt for fodbold-Danmark, forklarer Mathias Jensen.

Begge har været vigtige brikker under Kasper Hjulmand, og man kunne derfor tænke, om de også er en del af den kommende landstræners planer, når han tager over om godt et års tid.

Folk lærer hurtigt af ham

Begge har stadig deres debut til gode på A-landsholdet, selvom begge allerede har været inde og snuse til atmosfæren i lejren. Victor Nelsson var eksempelvis med landsholdet i de seneste dage, da der blev spillet EM-kvalifikation.

- Det er alles drøm at spille for landsholdet. Jeg var med for et par dage siden, og jeg håber på, at jeg en dag får debut, forklarer Victor Nelsson.

- For mig er det ikke nogen fribillet overhovedet. Han har et godt kendskab til mig, men jeg er også klar over, at man skal præstere på klubholdet først, og det kræver, at man spiller kampene, som jeg ikke rigtig har gjort endnu, lyder det fra Mathias Jensen, der til daglig spiller i Celta Vigo.

- Jeg håber, at vi kommer til at spille flot og seværdigt fodbold ligesom med FC Nordsjælland. Han har selvfølgelig ikke lige så lang tid med holdet, men det er også mit indtryk, at folk lærer hurtigt af ham, forklarer Mathias Jensen.

U21-landsholdet spiller EM-slutrunde fra den 17. juni, hvor de åbner mod Tyskland. Alle Danmarks kampe bliver vist på DR1.

Facebook
Twitter