Uffe Bech håber på A-landsholdet

FC Nordsjællands topscorer Uffe Bech er sikker på at blive udtaget til landsholdet i dag. Han ved bare ikke, om det bliver for A-landsholdet eller U21-landsholdet.

Superligaens og FC Nordsjællands topscorer, Uffe Bech, er sikker på landsholdsudtagelse i dag.

Timingen var ret god. Uffe Bech scorede sit syvende sæsonmål i aftes, da han blev matchvinder for FC Nordsjælland mod OB.  Og han drømmer da også om at være at finde på Morten Olsens blok sammen med Agger, Eriksen og Schmeichel, når landstræneren i dag klokken 14 sætter navne på de spillere, der skal møde Albanien og Portugal i EM-kvalifikationen.

-Det er en helt stor drøm at komme med A-landsholdet. Det vil jeg ikke lægge skjul på, men jeg er stadig ung, og vi har to rigtigt spændende kampe med U21-landsholdet også. Det vil ikke være sådan at jeg græder mig i søvn, hvis jeg ikke bliver udtaget til A-landsholdet, for jeg er sikker på, at jeg også nok skal nå det mål, siger Uffe Bech til DR Sporten.

Bech har spillet på alle ungdomslandshold og scoret for dem alle. I 2011 blev han kåret til årets U19-talent, men han har altså endnu ikke nået det helt store mål - at spille for A-landsholdet.

Kraul: Bech må vente

DR Sportens fodboldkommentator, Andreas Kraul, vurderer at selvom Bech er superligatopscorer og har vist masser af kvalitet for FC Nordsjælland, så må han vente lidt endnu med at få opfyldt den helt store drøm.

-  Det er klart, at han er spændende for A-landsholdet. Men så skulle det næsten have været i sidste omgang.   For de to kampe der venter lige nu er kampe, hvor der er brug rutine og prøvede kræfter i et afprøvet system.   Uffe Bech ville ikke kunne komme ind og få en debut i nogle rammer, hvor han ville komme til at sprudle.

Andreas Kraul er dog ikke i tvivl om, at den 169 centimeter høje kantspiller på et tidspunkt nok skal komme med på A-landsholdet.

-Hvis han holder sig fri af de skader, han har haft tidligere og fortsætter den fine kurve han er inde i, så er det 100 procent sikkert at han nok skal få landskampe for Danmark.   Han har så mange kvaliteter der handler om speed og kreativitet, siger Andreas Kraul.

-  Og så har han et særligt målscorer-gen. Der findes tonsvis af kreative midtbanespillere som kan lægge en aflevering og udfordre en mand, men når man samtidig lægger evnen til at score mål på regelmæssig basis oveni, så har man det der skaber landsholdsspillere og skaber interesse for større klubber rundt om i Europa.

Hvis det ikke bliver til A-landsholdet i denne omgang, så venter der to play off kampe med U-21 landsholdet mod Island i kampen om at komme til EM-slutrunden.

Du kan følge landsholdsudtagelsen live her på siden i eftermiddag fra kl. 14.

 

Facebook
Twitter