VIDEO Agger om Morten Olsens farvel: Der har manglet respekt

Daniel Agger forstår godt, at landstræner Morten Olsen har valgt at sige stop i forhold til landsholdet.

Hvis man ikke bliver behandlet ordentligt, når man er i gang med sit 15. år som fodboldlandstræner i Danmark, så er det helt forståeligt, at man siger farvel og tak, som Morten Olsen gjorde tirsdag eftermiddag.

Det mener landsholdets anfører Daniel Agger, der fik besked fra Olsen, umiddelbart før alle andre fik den på tirsdagens pressemøde i Brøndby.

- Det er ærgerligt, at sådan en træner stopper. Han er den mest kompetente til jobbet og er stadig fuldt ud engageret. Samtidig har jeg forståelse for, at han stopper efter mange år på posten, siger Daniel Agger.

Agger mener dog ikke, de snart 15 år i jobbet er eneste årsag til Olsens beslutning om at stoppe næste sommer efter EM og de til den tid 16 år som landsholdets chef.

- Det er klart, at der har været en del. Med den mangel på respekt, der har været, forstår jeg ham godt.

- Jeg er ikke helt inde i sagen om award-showet, men det er selvfølgelig ikke godt nok, det ved de folk, der står bag, nok også. Det er selvfølgelig én episode, siger Agger.

Agger håber, spillerne kan give Olsen en god afskedsgave i form af en kvalifikation til EM næste år i Frankrig.

- Jeg håber, vi spillere kan give ham en værdig afsked. Han har altid været der for os, og der er 100 procent opbakning til Olsen fra spillerne, siger Agger.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter