VIDEO I dag kan Hareide grine af sin danskervenlige tilbagelægning

DR Sporten har fulgt den nye landstræner hele dagen og har selvfølgelig spurgt ind til hans famøse tilbagelægning fra 1985.

Allerede tilbage i 1985 viste Danmarks nye landstræner, Åge Hareide, sig at være venligt stemt over for dansk fodbold. En sløj tilbagelægning fra nordmandens fod i en landskamp mod Danmark blev startskuddet til en overbevisende 5-1-sejr på Ullevaal Stadion i Oslo.

Sejren var med til at sende danskerne til VM i Mexico i 1986, og resten er rød-hvid fodboldhistorie.

I dag er han så blevet præsenteret som manden, der skal føre Danmark til VM i Rusland i 2018, og i den anledning har Peter Møller mandsopdækket Åge Hareide fra morgenstunden.

Havde spillet fantastisk første halvleg

Som du kan se øverts i artiklen, så var Fodboldmagasinets vært selvfølgelig ikke for fin til med et smørret smil på læben at spørge ind til den pinlige episode fra 1985.

- Vi havde spillet en fantastisk god første halvleg og var foran 1-0. Jeg var så er erfaren, at det ikke burde have været et problem. Jeg havde lavet tusindvis af tilbagelægninger, siger Hareide, der i dag kan smile af sit dyrebare koks.

I sportsnyhederne på DR1 i aften klokken 22.20 kan du se hele reportagen om Åge Hareides første dag som dansk landstræner.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk