VIDEO Kraul inden Armenien-kamp: Levér det samme som mod Polen

Danmarks fodboldmænd bør hive en sejr hjem over Armenien uden de store problemer, lyder vurderingen fra DR Sportens fodboldkommentator Andreas Kraul.

Når de danske fodboldherrer i aften træder ind på grønsværen i Armeniens hovedstad Jerevan, er det med gode muligheder for at få et godt resultat med hjem. Sådan lyder det fra DR Sportens fodboldkommentator Andreas Kraul.

Opskriften på sejr er simpel: De skal levere det samme, som de gjorde i fredagens 4-0-nedsabling af Polen.

- Jeg har lige snakket med Åge Hareide, og han siger, at han meget gerne vil have spillerne til at levere det samme, som de gjorde mod Polen. Både taktisk, men også mentalt. Spillerne skal være der fra starten og komme ind med den samme aggressivitet og vilje, siger Andreas Kraul.

Ingen problemer, hvis taktikken lykkes

Og hvis danskerne får succes med den taktik, burde en sejr over Armenien blive en smal sag.

Armeniens landshold ligger i øjeblikket nummer 72 på FIFA’s verdensrangliste – langt under Polen på femtepladsen. Danmark ligger nogenlunde mellem de to med en placering som nummer 46.

- Mit bud er, at hvis taktikken lykkes, og hvis spillerne er lige så klar, som de var mod Polen, så får Danmark ingen problemer med at slå Armenien. De har slet ikke samme kvalitet som polakkerne hverken individuelt eller i defensiven, og de plejer at lave rigtig mange fejl, hvis de bliver sat under pres, siger Andreas Kraul.

Kampen mellem Armenien og Danmark begynder kl. 18.00 og kan høres i LIGA på P3, følges på dr.dk eller ses på Kanal 5.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk