VIDEO Spøgefuld Fischer om FCK-dominans: De fører sig frem

Der er mange FC København-spillere i landsholdstruppen, og det kan man godt mærke, forklarer Viktor Fischer.

FC København er stærkt repræsenteret på det danske landshold. Mathias "Zanka" Jørgensen, Andreas Cornelius, Rasmus Falk, Thomas Delaney, William Kvist og Peter Ankersen er alle med i Åge Hareides trup til søndagens kamp mod Armenien.

Og det kan mærkes i landsholdslejren, fortæller Middlesbrough-spilleren Viktor Fischer, der er træt af at høre om FCK hele tiden.

- De fører sig frem og er rigtig stolte. Der går jo ikke et minut ved middagsbordet, uden FCK bliver nævnt i en eller anden sammenhang. Come on, altså, siger en smilende Viktor Fischer til DR Sporten.

Burde være mere arrogante

I den modsatte lejr mener FC København-spillerne kun, at det er fortjent, at klubben er så stærkt repræsenteret, og i virkeligheden burde der blive talt mere om FC København.

- Der var en klog mand, der sagde, at vi kun er halvt så arrogante som andre i vores situation. Så vi er godt tilfredse med at have nogle folk med, og vi mener også, at det er meget fortjent, fortæller William Kvist.

Hvor mange FC København-spillere, der kommer i aktion mod Armenien, kan man høre direkte i Liga på P3. Kampen starter kl. 18.00.

Du kan se interviewene med Viktor Fischer og William Kvist i videoen øverst i artiklen.

Facebook
Twitter