William Kvist efter nyt kollaps: DBU holder alle for nar

Onsdagens forhandlinger mellem DBU og Spillerforeningen brød til stor frustration for spillerne igen sammen.

Wlliam Kvist er voldsomt skuffet over DBU i den verserende konflikt. (Foto: Liselotte Sabroe © Scanpix)

Landsholdsspillerne i fodbold havde af Dansk Boldspil-Union, DBU, fået en frist til midnat mellem mandag og tirsdag til at melde tilbage, hvorvidt de ønskede at stå til rådighed for unionen under en række nye krav.

Da spillerne ikke vendte tilbage inden deadline valgte de to parter at mødes og genoptage forhandlingerne.

Og på trods af udmeldinger fra DBU i retning af det modsatte blev Spillerforeningens ønske om en kollektiv aftale ikke imødekommet under gårsdagens forhandlinger.

Spild af tid

- DBU ville ikke forhandle ud fra en kollektiv aftale, som var grundlaget for, vi overhovedet mødtes. Det kunne de slet ikke, sagde DBU's direktør i går. Det er jo besynderligt, at de DBU folk, som sendes til forhandlinger i går, ikke kan forhandle. Det er jo mest af alt spild af tid for alle parter.

- Jeg synes, at DBUs bestyrelse holder os spillere, fans, sponsorer, ja os alle for nar, lyder den kontante udmelding fra William Kvist.

Med de to parter på fortsat kollisionskurs er det uvist, om Morten Olsen kan råde over de bedste spillere, når han d. 17. marts skal udtage truppen til venskabskampene mod USA og Frankrig sidst i marts.

DR Sporten har forgæves forsøgt at få en kommentar fra DBU.

Facebook
Twitter