William Kvist er årets spiller - igen

For andet år i træk tog William Kvist prisen som Årets Fodboldspiller. - Jeg er meget, meget stolt over at modtage prisen endnu engang, siger han.

Christian Eriksen (tv) og William Kvist - sidstnævnte slog sin unge kollega i kampen om at blive årets fodboldspiller. (Foto: Claus Bech © Scanpix)

William Kvist var anfører og en nøglespiller på det FC København-hold, der i foråret spillede 1/8-finaler i Champions League og i historisk suveræn stil vandt det danske mesterskab.

Nu spiller Kvist for det tyske storhold VfB Stuttgart og har allerede etableret sig som en bærende kraft – både hér og på det danske landshold.

For andet år i træk kan William Kvist kalde sig Årets Fodboldspiller i Danmark. Han tog nemlig prisen som Årets Fodboldspiller - valgt af kollegerne i Spillerforeningen.

Han var i kamp med Christian Eriksen, Andreas Bjelland, Dennis Rommedahl og Niki Zimling, der også var nomineret. Prisen uddeles på baggrund af stemmer fra fodboldspillerne i Danmark og danske udlandsprofessionelle.

Se listen: Årets Fodboldspiller siden 1961

- Første gang var det en helt speciel fornemmelse at blive kåret som Årets Fodboldspiller af mine modspillere. Men denne gang er det mindst en lige så god fornemmelse. For det viser, at de ting, jeg gjorde så godt i FCK, også fungerer for mig nu i Stuttgart. Jeg synes bare, at jeg har lagt et ekstra lag på. Og det er i virkeligheden det, der er min plan. Jeg vil gerne år for år forbedre mig, og det synes jeg faktisk er lykkedes indtil videre i min karriere. Derfor er jeg meget, meget stolt over at modtage prisen endnu engang. Det er jo den flotteste pris, en dansk fodboldspiller kan modtage, siger William Kvist til Spillerforeningens hjemmeside.

Næste store mål for William Kvist er EM til sommer.   - EM står som en stor oplevelse og en stor ting i mit fodboldliv. VM var for mig en super oplevelse, også selv om jeg ikke spillede så meget. Men bare det at træne med så gode spillere i så mange uger var en helt særlig oplevelse. Nu glæder jeg mig til EM, og jeg håber, jeg bliver en central figur på det danske landshold, lyder det fra Årets Fodboldspiller 2011 i Danmark.

 

Facebook
Twitter