Målmand slået ned: Politi går ind i sagen

Engelsk politi går på jagt efter Leeds-fan, som fredag slog Sheffield Wednesday-keeper ned under en kamp.

Fredagens 1-1-kamp mellem Yorkshire-klubberne Sheffield Wednesday og Leeds i den næstbedste engelske fodboldrække udviklede sig til en skandale.

Kulminationen fandt sted et lille kvarter før tid, da en Leeds-tilhænger løb ind på banen og slog Wednesday-målmanden Chris Kirkland i græsset.

Den tidligere Liverpool-spiller kom på benene igen og kunne fortsætte kampen efter noget behandling, men Leeds-tilhængeren løb op på tilskuerpladserne igen og blev ikke fanget.

Politi ind i sagen

Engelsk politi går nu ind i sagen og vil fange den pågældende Leeds-fan.

- Sammen med begge klubber arbejder vi på at fange manden, siger Jason Harwin, chef for South Yorkshire politi, ifølge AFP.

Wednesday-manager Dave Jones er rasende over Leeds-tilhængernes generelle opførsel. Gæsternes fans smed også flasker og sæder ind på banen.

Bør få karantæne

- Leeds-fans bør få karantæne fra alle udekampe. De bør straffes. Det er bekymrende, at de får lov til den slags. Det var en fantastisk kamp, men nu taler vi om nederdrægtige dyr i stedet for, siger Jones til Sky Sports.

Leeds-manager Neil Warnock er også rystet over hændelsen med Kirkland, som i 2006 blev noteret for sin hidtidige eneste landskamp for England.

- Jeg er meget ked af den situation. De bør fange idioten og smide ham i fængsel. Når jeg ser sådan en idiot, er jeg ikke stolt over at være Leeds-manager. Idioten har en mentalitet som en femårig, siger Warnock.

Dave Jones giver ikke meget for Warnocks ord, eftersom Leeds-manageren og udeholdets spillere efter slutfløjtet gik ud til deres tilhængere og klappede af dem.

/ritzau/

Facebook
Twitter