Mark Strudal er ny cheftræner i Lyngby

Lyngby bekræfter i en pressemeddelelse, at Mark Strudal bliver cheftræner for klubben i 1. division.

Mark Strudal er ny cheftræner i Lyngby Boldklub (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Lyngby spiller i den kommende sæson i den næstbedste række, og her skal Mark Strudal stå i spidsen for klubben som cheftræner.

Det bekræfter Lyngby torsdag i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad og stolt over, at Lyngby har peget på mig som cheftræner.

- Selv om Lyngby er i 1. division, så er det stadig en topklub i Danmark som fodboldbrand, og det er en stor klub at få lov at træne, siger Mark Strudal i pressemeddelelsen.

Skal hurtigt tilbage

Her lægger han ikke skjul på, at målet er at få Lyngby tilbage i Superligaen, og han slår på, at det tiltalte ham, at arbejdet kommer til at handle om at arbejde både med klubbens akademi og førstehold.

Mark Strudal er 50 år og var som aktiv angriber i en lang række klubber i Danmark og udlandet.

De senere år har Mark Strudal haft job som ungdoms-, angrebs- og assistenttræner i både FC Nordsjælland og Brøndby. Senest var han tilknyttet Spillerforeningen, hvor han trænede kontraktløse spillere.

Mark Strudal tiltræder med øjeblikkelig virkning som cheftræner, mens Christian Nielsen bliver assistenttræner, oplyser klubben, der også har tilknyttet en fysisk træner og en analytiker til trænerteamet, hvor Claus Fallentin er målmandstræner.

- Vi har været grundige i vores evaluering og analyse, og derfor er vi også glade for, at vi i dag kan offentliggøre et helt nyt trænerteam, siger Birger Jørgensen, der er sportsdirektør i Lyngby.

Lyngby rykkede ud af Superligaen i maj, da klubben samlet tabte til Vendsyssel FF i de to afgørende nedrykningskampe.

Herefter valgte klubben at fyre træner Thomas Nørgaard, der tog over i jobbet, da David Nielsen blev cheftræner i AGF.

/ritzau/

Facebook
Twitter