Martin Laursen: Vil lave noget med fodbold

Martin Laursen flytter hjem til Danmark, men ved endnu ikke hvad han skal lave. Han er dog sikker på, at han fortsat gerne vil have noget med fodbold at gøre.

Martin Laursen flytter hjem til Danmark. (Foto: Liselotte Sabroe © Scanpix)

Martin Laursens karrierestop kommer efter længere tids overvejelse, men i sidste ende var det hensynet til hans fremtidige liv og helbred, der fik ham til at indstille sin karriere som fodboldspiller.

- Jeg skal også have et knæ jeg kan bruge i fremtiden, så jeg valgte at stoppe nu. Jeg havde jo muligheden for at blive opereret, men synes ikke, at det var det værd, siger den nu forhenværende Aston Villa-spiller til DR Sporten.

- Det er herligt, at jeg stopper på toppen, men det er også underligt at stoppe nu. For fem måneder siden var jeg flyvende og i mit livs form - og nu kan jeg ikke spille fodbold mere. Det er lidt underligt, fortæller han og siger, at han er "rimelig afklaret" med sin nuværende situation.

Det eneste der ærgrer Martin Laursen er, at han ikke fik fem år i engelsk fodbold, der var lige så gode som de to seneste.

- For jeg har virkelig haft det godt i England og følt, at det er her, jeg har spillet det bedste fodbold.

Martin Laursen flytter i første omgang hjem til Danmark uden dog at vide, hvad der så skal ske, men regner med at det i et eller andet omfang bliver noget, der har med fodbold at gøre.

Træner for eksempel?

- Det er absolut interessant. Det er også i mine tanker - men det er endnu ikke bestemt.

Aston Villa ?s Martin Laursen after his sides 5-1 win against Brimingham City during their English Premier League (Foto: Rich Eaton © Scanpix)
FacebookTwitter