Martin Pedersen

Venstrebacken Martin Pedersen havde engang problemer med at styre sit temperament og fik en del røde kort. Det har givet ham kælenavnet "Røde".

Forsvarsspilleren Martin Pedersen er tilbage i AaB efter en sæson som lejesvend hos SønderjyskE. (Foto: Per Kjærbye © Per Kjærbye)

Den 22-årige venstre back for U21-landsholdet vender efter sommerpausen tilbage til AaB, efter at han i hele denne sæson har været udlejet til superligaoprykkerne fra SønderjyskE.

Forsvarsspilleren har spillet 27 kampe, men endnu ikke scoret for U21-mandskabet.

Fem skarpe til Pedersen

Styrker/svagheder: Min største force er mit pasningsspil, afleveringerne frem i banen, og så er det nok mit overblik. Mine svagheder er nok, at jeg godt kunne være mere stærk rent fysisk, og så kunne jeg måske være hurtigere.

Yndlingshold: Jeg har altid godt kunnet lide Tottenham. Det går tilbage til, da Allan Nielsen, Jürgen Klinsmann og Paul Gascoigne spillede der, og så har det holdt ved lige siden.

Yndlingsspiller: Jeg må sige, sådan en som Paolo Maldini fra Milan har jeg altid set op til. Han har været en stor personlighed i så mange år, så ham kan jeg godt lide. Han er også forsvarsspiller ligesom mig, har et godt overblik, godt pasningsspil og er en stor holdspiller.

Den danske EM-profil: Jeg kan ikke sige én. Man skal jo fremhæve Agger, Kahlenberg, Leon, Duncan og vores anfører Würtz. Vi har rigtig mange gode spillere.

Dansk placering ved EM: Jeg tror, vi kommer i finalen.

Fakta:

Fødselsdag: 9. oktober 1983 Højde: 174 Vægt: 66 Placering: Forsvar Nuværende klub: AaB (Har været udlejet til SønderjyskE i denne sæson.)

Facebook
Twitter