Mere i vente fra Bendtner: Jeg er ikke på 100% endnu

Trods massiv ros i Norge fortæller Nicklas Bendtner, at han stadig er et stykke fra sit topniveau.

Publikum på Rosenborgs hjemmebane blev taget med storm, da Nicklas Bendtner søndag aften fik hjemmebanedebut i Rosenborg-trøjen.

Den danske angriber satte Rosenborg i gang med sin 1-0-scoring og blev efterfølgende kåret til kampens spiller af Rosenborgs fans. Oven i hatten har de norske medier hyldet danskeren for sin første kamp i den norske Eliteserien.

Ifølge hovedpersonen selv, så mener Bendtner, at der stadig er meget mere i vente fra ham.

- Jeg er ikke 100% der, hvor jeg ønsker at være. Det handler om kamptræning og kontinuerlighed. Heldigvis har vi tre kampe i den her uge, så der bliver rig mulighed for at bygge på formen, siger den danske angriber til NRK.

Rosenborg endte med i sikker stil at vinde den norske premiere 3-0 over Odd, men Bendtner kom kun frem til to afslutninger mod mål i løbet af kampen.

Den danske kæmpe forventer dog, at det vil blive til flere i fremtiden.

- Jeg vil gerne have flere chancer. Jeg synes, at vi spiller godt og skaber store chancer, men vi mangler den sidste bold, som kunne have ført til noget større. Alt i alt kommer jeg til at få mange chancer på det her hold, og det kommer jeg også til i fremtiden.

Bendtner havde til sin hjemmebanedebut fået besøg langvejsfra. Og det var noget, der glædede den tidligere landsholdsangriber.

- Det var perfekt for mig, at min familie kunne være her. Især min søn, som ser min første kamp i meget lang tid.

Facebook
Twitter