Messi og Ronaldo stemmer igen forbi hinanden

Traditionen tro var der ingen sympatistemmer mellem de evige konkurrenter ved Ballon d'Or.

Ronaldo og Messi endte forventeligt begge på årets hold. (Foto: Olivier Morin © Scanpix)

Efter at det lå klart, at Lionel Messi for femte gang i karrieren løb af sted med Ballon d'Or-prisen, offentliggjorde Fifa fordelingen af stemmerne.

Alle lande er repræsenteret med en landstræner, en landsholdskaptajn og en udvalgt journalist, der skal udvælge deres personlige top 3 blandt de 23 nominerede til prisen.

Ingen stemmer på konkurrenten

Som det er set ved tidligere uddelinger, har Cristiano Ronaldo og Lionel Messi en tendens til at stemme helt forbi hinanden. Igen i år har ingen af de to verdensstjerner fundet plads til konkurrenten på deres top 3.

Ronaldo havde udset sig tre sine holdkammerater; Karim Benzema, James Rodriguez og Gareth Bale.

Messi holdte sig ligeledes til tre kollegaer og valgte; Luis Suarez, Neymar og Andres Iniesta.

Morten Olsen og Daniel Agger var relativt enige i deres bud på 2015's bedste fodboldspiller og sendte deres stemmer i retning af vinderen, Lionel Messi. Vores tidligere landstræner havde Neymar på en andenplads, mens Agger var mere imponeret af Ronaldo. På en fælles tredjeplads var de to danskeres stemmer på Luis Suarez.

Igen i år havde Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, æren af at stemme ved Ballon d'Or. Han pegede på Messi, Suarez og Neymar i nævnte rækkefølge.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve