Michael Laudrup færdig i Qatar

Michael Laudrup kunne ikke blive enig med sin klub Lekhwiya om en kontraktforlængelse, skriver han i en mail til DR Sporten.

Michael Laudrup stopper i Qatar. (Foto: Alex Liveley © Getty Images)

Det er kun to uger siden, at Michael Laudrup meldte ud, at han ville forlænge som træner for Lekhwiya i Qatar. Men i dag meddeler Laudrup i en mail til DR Sporten, at han stopper som træner i klubben.

- For et par uger sagde jeg at jeg gerne ville gøre arbejdet færdigt (læs: Champions League) i Lekhwiya efter sidste års supersæson, skriver Michael Laudrup.

- Desværre var der ting vedrørende kontrakten som vi ikke kunne blive enige om og derfor fortsætter jeg IKKE i Qatar.

Stopper midt i CL-jagt

Selvom Michael Laudrup stopper midt i sin jagt på finalen i den asiatiske Champions League, hvor han har ført Lekhwyia til kvartfinalen, så er han tilfreds med sin tid i Qatar.

Jeg tager derfra med mesterskabet, pokaltitlen, kvartfinalen i Champions League samt på det personlige plan trofæet som Årets Træner i Qatar 2014, så på det faglige er jeg mere end tilfreds. Udenfor banen har jeg fået nye oplevelser endnu en gang, skriver Laudrup.

Beslutningen vil uden tvivl give føde til rygterne om et eventuelt job som fremtidig dansk landstræner, når Morten Olsen stopper i sommeren 2016. Men sin fremtid har Laudrup endnu ikke taget stilling til.

- Hvad angår den nærmeste fremtid, så har jeg endnu ikke taget nogen beslutning, slutter Laudrup.

FacebookTwitter