Michael Laudrup: Spanien og England fristede ikke

Ifølge danskeren var han ikke fristet af på ny at komme til hverken spansk eller engelsk fodbold.

Michael Laudrup mødte den lokale presse i Doha. (Foto: KARIM JAAFAR © Scanpix)

Michael Laudrup blev i dag præsenteret som ny træner i den qatarske klub Al Rayyan.

Helt til det sidste blev han ellers i medierne nævnt som en mulighed til at udfylde det ledige trænersæde i Valencia i den bedste spanske række.

Nu står den i stedet på et gensyn med mellemøstlig fodboldkultur for danskeren, der på pressekonferencen i Doha slog fast, at han ikke var fristet af på ny at prøve kræfter med de store europæiske fodboldligaer.

- Jeg var ikke fristet af at tage tilbage til La Liga eller Premier League. Det har jeg prøvet i tre omgange i Spanien og England (Mallorca, Getafe og Swansea, red.), og jeg havde en fantastisk tid, og jeg vil lade det være ved det.

Har set masser af fodbold

Michael Laudrup har ikke stået i spidsen for en klub siden han forlod sin nye klubs rival Lekhwiya, som han førte frem til triumf i både liga og pokalturnering.

Til trods for at han har været uden job, har han alligevel set masser af fodbold på højeste niveau.

- Det har været i Champions League, den spanske liga, Premier League, så jeg har set en masse fodbold det sidste års tid, siger han.

I Al Rayyan overtager Michael Laudrup trænersædet efter uruguayaneren Jorge Fossati, der har overtaget landstrænerposten i ørkenstaten efter en forrygende indsats i ligaen, hvor han førte klubben frem til mesterskabet i suveræn stil med 14 point ned til nummer to.

Facebook
Twitter