Michael Schäfer skal redde B.93

Det bliver Michael Schäfer, der skal redde B.93 fra nedrykning i 2. division Øst. Han kommer fra konkurrenterne Avarta, som han har trænet i tre år.

Michael Schäfer har en halv sæson til at få B.93 op over nedrykningsstregen. (© Scanpix)

Det bliver Michael Schäfer, der skal redde B.93 fra nedrykning i 2. division Øst. Den traditionsrige Østerbro-klub sagde tirsdag farvel til træner Ole Mørk, og onsdag er den nye redningsmand så klar.

- Selvfølgelig bliver det svært, men jeg tror på, at vi sammen sørger for, at B.93 bliver i divisionerne. Jeg ryster posen lidt. Så kommer der måske et par nye spillere, men jeg bidrager primært med, at der sker noget nyt, siger Michael Schäfer til DR Sporten.

I første omgang gælder kontrakten frem til sommerferien.

Michael Schäfer stoppede denne halvsæson som træner for Avarta, hvor han har været de seneste tre år. Her var han med til at rykke op i netop 2. division Øst i sommer, og her ligger holdet lige over B.93 under nedrykningsstregen.

Den 46-årige træner har tidligere stået i spidsen for Lyngby i fire år og FC København i et år i den bedste danske række. Derudover er det blevet til to år i Ølstykke og tre i Fremad Amager.

Som spiller har Michael Schäfer klubrekorden med 482 kampe for Lyngby Boldklub, og han har tre landskampe på CV'et.

ExternalContent

FacebookTwitter