Morten Bruun: Laudrup til Barcelona er urealistisk

Morten Bruun afviser, at Jordi Majo bliver ny præsident i FC Barcelona og dermed kan lade Michael Laudrup blive sportsdirektør i klubben.

Michael Laudrup skiftede fra FC Barcelona til Real Madrid i 1994. (© Getty Images)

Michael Laudrup har underskrevet en aftale med præsidentkandidaten Jordi Majo, som vil gøre danskeren til sportsdirektør i den spanske storklub, hvis han vinder præsidentvalget den 18. juli.

Jordi Majo skal nemlig slås med den nuværende præsident, Josep Maria Bartomeu, og den tidligere så succesfulde præsident Joan Laporta.

- Det er højest, højest usandsynligt, at han skulle blive ny præsident. Det kræver en sensation i præsidentvalget, hvis Laudrup skal ende med at blive sportsdirektør i FC Barcelona, lyder det fra Morten Bruun, der er fodboldkommentator på 6'eren.

Michael Laudrup afslørede onsdag, at han ville stoppe som træner for Lekwiya, som han ellers havde gjort til mesterhold i Qatar.

Ikke alle i Barcelona elsker Laudrup

Selvom Michael Laudrup har et stort navn overalt i fodboldverdenen, så er det ikke alle i Barcelona og omegn, der er lige glade for den danske træner.

- Vi må huske på, at Laudrup skiftede fra FC Barcelona til Real Madrid, så jeg tror helt ærligt ikke, at det kommer til at rykke nogle stemmer i præsidentvalgkampen, at Michael Laudrup bliver bragt ind i kampen, siger Morten Bruun.

Ud over Jordi Majo, der nu har fået Laudrup ind i sin valgkamp, stiller også Toni Freixa, Jordi Farre og Agusti Benedito op som kandidater til præsidentposten ved siden af de to favoritter til posten, Josep Maria Bartomeu og Joan Laporta.