Morten Bruun: Laudrup til Barcelona er urealistisk

Morten Bruun afviser, at Jordi Majo bliver ny præsident i FC Barcelona og dermed kan lade Michael Laudrup blive sportsdirektør i klubben.

Michael Laudrup skiftede fra FC Barcelona til Real Madrid i 1994. (© Getty Images)

Michael Laudrup har underskrevet en aftale med præsidentkandidaten Jordi Majo, som vil gøre danskeren til sportsdirektør i den spanske storklub, hvis han vinder præsidentvalget den 18. juli.Jordi Majo skal nemlig slås med den nuværende præsident, Josep Maria Bartomeu, og den tidligere så succesfulde præsident Joan Laporta.- Det er højest, højest usandsynligt, at han skulle blive ny præsident. Det kræver en sensation i præsidentvalget, hvis Laudrup skal ende med at blive sportsdirektør i FC Barcelona, lyder det fra Morten Bruun, der er fodboldkommentator på 6'eren.

Michael Laudrup afslørede onsdag, at han ville stoppe som træner for Lekwiya, som han ellers havde gjort til mesterhold i Qatar.Ikke alle i Barcelona elsker LaudrupSelvom Michael Laudrup har et stort navn overalt i fodboldverdenen, så er det ikke alle i Barcelona og omegn, der er lige glade for den danske træner.- Vi må huske på, at Laudrup skiftede fra FC Barcelona til Real Madrid, så jeg tror helt ærligt ikke, at det kommer til at rykke nogle stemmer i præsidentvalgkampen, at Michael Laudrup bliver bragt ind i kampen, siger Morten Bruun.

Ud over Jordi Majo, der nu har fået Laudrup ind i sin valgkamp, stiller også Toni Freixa, Jordi Farre og Agusti Benedito op som kandidater til præsidentposten ved siden af de to favoritter til posten, Josep Maria Bartomeu og Joan Laporta.

Facebook
Twitter