Morten Olsen i tvivl om sin fremtid som træner

Morten Olsen har fået konkrete henvendelser, men han har endnu ikke taget stilling til, om han overhovedet skal fortsætte som træner.

Morten Olsen er i øjeblikket i tænkeboks om sin fremtid. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Han har været træner for et fodboldhold siden 1990. Næsten uafbrudt. Det sluttede i november sidste år, da Sverige slukkede drømmen om EM for Morten Olsen og Danmark. Hvorvidt Sverige også slukkede for Olsens karriere som træner er endnu ikke afklaret.

Det fortæller Morten Olsen til DR Sporten.

- Jeg har stadig ikke taget stilling til, om jeg skal fortsætte som fodboldtræner. Hvis jeg skal fortsætte, skal det være noget spændende og unikt, og indtil videre har der ikke været noget, der har været netop dét, siger Morten Olsen og tilføjer:

- Der har været henvendelser og muligheder, også lige efter Sverige-kampene, men jeg har endnu ikke besluttet mig for noget endnu, siger den 66-årige tidligere landstræner.

Hvor kom det fra?

Morten Olsen har ud over at have været landstræner for Danmark i 15 år også været klubtræner i Brøndby, FC Köln og Ajax, og han udelukker hverken en fremtid på et klubhold eller på et landshold.

- Nej, det skelner jeg ikke imellem. Jeg har prøvet så meget og været med i så mange år, at hvis jeg skal sige ja til noget, så skal det som sagt være spændende og ikke mindst unikt. Noget hvor jeg tænker, hvor kom det fra? siger Olsen uden at konkretisere sine krav til en ny arbejdsgiver.

- Og som jeg sagde efter kampene mod Sverige, så skal det også være noget, min kone vil være med til. Så hun har vetoret, for hun har været med til det her i 45 år, siger Olsen, der har haft konkrete henvendelser.

- Der har været konkrete henvendelser, men det har ikke været noget, som jeg har fundet interessant. Hvis der kommer noget, så tager jeg stilling til det, siger han.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve