Nadia Nadim skifter til engelsk storklub

En af kvindelandsholdets største profiler fortsætter karrieren i engelsk fodbold hos Manchester City.

Nadia Nadim er blevet præsenteret i sin nye engelske klub. (Foto: Manchester City © Manchester City)

Den danske landsholdsangriber skifter fra Portland Thorns til den storsatsende engelske topklub Manchester City efter nytår.

I sidste uge kom det frem, at Nadia Nadim ikke ville forlænge kontrakten med sin amerikanske klub, og rygterne om hendes skifte til Women’s Super League i England tog med det samme fart.

- Jeg har altid ønsket at komme tilbage til Europa og spille for et stort hold. Jeg er beæret over at skifte til Man City, for det er en af de største klubber i Europa. At være en del af det og bidrage til at nå de mål, der er sat, er opfyldelsen af en drøm, siger hun ifølge britiske BBC.

Manchester City præsenterede sin nye danske spiller på de sociale medier med en video, hvor 10 fakta om hende bliver fortalt.

https://twitter.com/ManCityWomen/status/913397048870924288?ref_src=twsrc%5Etfw

Gode oplevelser i USA

Nadim har det seneste år spillet for Portland Thorns i USA, og hun forlader klubben på en andenplads i ligaen.

- Jeg elsker det her i Portland, og jeg har været i USA i tre år, men det var ikke nogen supersvær beslutning, for jeg føler, at jeg har lært en masse og er vokset som menneske, siger Nadia Nadim.

Manchester City er forsvarende engelsk mester og nåede i sidste sæsons Champions League frem til semifinalerne, hvor franske Lyon blev stopklods.

Kontrakten løber til udgangen af 2019 og i Manchester City bliver Nadia Nadim holdkammerat med landsmand Mie Leth Jans, der skiftede til klubben før sommerens EM-slutrunde.

Facebook
Twitter