Nadia Nadim vender hjem til Danmark

Landsholdsspilleren vender hjem fra USA for at spille for Fortuna Hjørring.

Nadia Nadim i landsholdstrøjen. (Foto: Getty Images © 2012 Getty Images)

Kvindefodboldklubben Fortuna Hjørring henter en markant forstærkning i jagten på en mere potent offensiv i skikkelse af landsholdsspilleren Nadia Nadim, der vender hjem fra USA efter et halvt år i New Jersey-klubben Sky Blue.

- Det er dejligt, at vi har Nadia til rådighed resten af efterårssæsonen. Med offensive kræfter som Signe Bruun og Karoline Smidt ude er der behov for en målsøgende spiller som Nadia, siger cheftræner Brian Sørensen til klubbens hjemmeside.

Mangler en måsluger

Det har knebet med målscoringen for Fortuna Hjørring i denne sæson, hvor det indtil videre blevet til scoringer i fem kampe. Derudover har en række skader ramt klubbens angrebsspillere, og derfor er der behov for at tilføre nye kræfter, forklarer cheftræneren.

- Hun vil gå lige ind på et rigtig godt hold, som har manglet en målsluger. Den mangel ved vi, at Nadia kan råde bod på. Nadia Nadim har spillet en hel sæson i USA og hun komme hjem toptrænet og topmotiveret for at vinde noget med Fortuna.

Før Nadia Nadim slutter sig til truppen i Hjørring skal hun spille to testkampe med landsholdet mod Rumænien og Schweiz. Hun står i alt noteret for 53 kampe og 10 mål i rødt og hvidt.