Nadim på tavlen i debut for Manchester City

Den danske landsholdsangriber Nadia Nadim skulle ikke bruge mange minutter for at komme på måltavlen for sin nye klub, Manchester City.

Nadia Nadim kom på tavlen i sin debut for Manchester City søndag eftermiddag. (Foto: © Henning Bagger, Scanpix)

Den danske landsholdsangriber Nadia Nadim skulle blot bruge seks minutter i sin nye klub Manchester City, før hun fik åbnet målkontoen i den bedste engelske række.

Nadim, der er kommet til Manchester City fra den amerikanske klub Portland Thorns FC, pandede et glimrende indlæg fra højrekanten sikkert ind til en tidlig 1-0-føring ude mod Reading.

Danskeren markerede sig igen 26 minutter senere, da hun stod for oplægget til Manchester Citys andet mål, men så tog hjemmeholdet fat med to mål to hurtige mål, inden Isobel Christiansen fik sendte City til føring med sit mål til 3-2.

Masser af succes

I anden halvleg gjorde Manchester City arbejdet færdigt med yderligere to scoringer og sejrede med 5-2. Med sejren topper Nadim og kompagni rækken med maksimumpoint for de første seks runder. Chelsea er nummer to og har to point op til fører holdet.

30-årige Nadia Nadim, der lørdag aften blev kåret til Årets Forbillede ved Sport 2017-showet i Herning, har ikke bare fået en fin begyndelse i Manchester City, da det også blev til et flot farvel med Portland Thorns FC, hvor nordjyden var med til at spille klubben frem til mesterskabet inden skiftet til engelsk fodbold.