Nani skadet - går glip af VM

Profilerne falder på stribe før VM. Portugals Nani blev skadet under træning, og Manchester United-spilleren er nu dømt ude af VM.

Cristiano Ronaldo og Nani under træning i fredags - umiddelbart før Manchester United-spilleren blev skadet. (Foto: Mario Cruz © Scanpix)

Endnu en profil går glip af VM: Portugal må undvære fløjspilleren Nani. 

Manchester United-spilleren fik en skulderskade under træning i Lissabon i lørdags. Han faldt uheldigt ned, da han forsøgte at sparke til bolden med et akrobatisk skud.

- Efter at have undersøgt ham, må vi konkludere, at han ikke bliver klar til VM, skriver det portugisiske forbund i en pressemeddelelse.

Nani sad over i portugisernes forrige testkamp før VM, men det var ventet, at han ville blive hurtigt klar igen.

Han fløj således med til Johannesburg, men undersøgelser viser, at skulderen ikke bliver VM-klar. Benficas Ruban Amorim er indkaldt som erstatning.

Nani har spillet 36 landskampe og scoret syv mål. Det var ventet, at han skulle kæmpe om en plads i startopstilling hos portugiserne med Simao Sabrosa fra Atletico Madrid. Nani har tider set ineffektiv ud på banen, men i foråret har han været stærkt spillende i Manchester United.

Andre store profiler er også ude af VM på grund af skader: Tyskland må undvære Michael Ballack, Ghana er uden Michael Essien, Nigeria uden John Obi Mikel, og Elfenbenskystens Didier Drogbas deltagelse er stærkt tvivlsom.

Facebook
Twitter