Nicki Bille er færdig i Lyngby efter anholdelse

Fodboldspilleren Nicki Bille nåede blot at være tre måneder i Lyngby. Fredag er angriberens kontrakten blevet ophævet.

Nicki Bille skrev i juli under på en etårig kontrakt med Lyngby. Fredag blev den ophævet, efter at angriberen mandag i sidste uge blev anholdt på Strøget i København. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Fodboldangriberen Nicki Bille Nielsen er nu officielt fortid i Lyngby Boldklub.

1. divisionsklubben oplyser fredag, at den har ophævet kontrakten med den 30-årige angriber, efter at han i sidste uge blev anholdt på Strøget i København.

Cheftræner Mark Strudal hentede i sommer Bille til klubben, efter at han havde afsonet en voldsdom. Træneren vurderede dengang, at han kunne få angriberen på ret kurs efter en række uheldige episoder uden for banen.

- Vi er rigtig triste over situationen, for vi havde selvsagt håbet på et andet udfald, og vi havde troet på, at vi kunne hjælpe Nicki med en ny tilværelse, siger Strudal i en pressemeddelelse.

- Det var derfor klubben gik ind i det her, og vi har involveret et stort netværk af forskellige personer for at hjælpe Nicki. Vi gjorde det rigtige ved at give Nicki chancen, men det lykkedes desværre ikke, og det er vi kede af, siger cheftræneren.

Sportsdirektør Birger Jørgensen ærgrer sig også, da Lyngby har sat mange personer i arbejde for, at Nicki Bille skulle lykkedes i klubben.

- Vi har individuelt og som klub gjort alt, hvad vi kunne, og det er synd for alle her i huset og udenfor, der har brugt uanede ressourcer og masser af energi på at hjælpe Nicki.

- Men hvis vi skal være tro mod klubbens værdier, så var der ikke anden udvej, siger Birger Jørgensen.

Nicki Bille, der har spillet tre landskampe for Danmark, indgik i juli en kontrakt frem til sommeren 2019.

/ritzau/

Facebook
Twitter