Nicolai Jørgensens jubelsæson fortsætter: Kåret som årets spiller

Den danske angriber er ifølge Voetbal International sæsonens bedste spiller i den hollandske liga.

Nicolai Jørgensen og Feyenoord kunne i går fejre klubbens første mesterskab i 18 år. (Foto: Robin van Lonkhuijsen © Scanpix)

Med en 21 scoringer og 11 oplæg har Nicolai Jørgensen taget den hollandske Æresdivision med storm.

Den danske angribers indsats for Feyenoord, der i går vandt sig mesterskabet, har nu også sikret ham prædikatet som årets spiller i det hollandske fodboldmagasin Voetbal International.

Efter hver runde uddeles der karakterer til alle spillere, der har været i aktion, og efter 34 kampe er det den tidligere FCK-spiller, der har scoret højest af alle.

Småfuld Jørgensen var ligeglad

Feyenoords ”missing link” kalder Voetbal International Nicolai Jørgensen og giver ham dermed en stor del af æren for Rotterdam-klubbens første mesterskab i 18 år.

- Er jeg blevet topscorer? Jeg ved det ikke, og jeg er også ligeglad. Jeg har drukket en smule allerede, var Nicolai Jørgensens kommentar, da Voetbal International overbragte ham nyheden om, at han også var ligaens farligste foran mål.

Ifølge samme magasin er Lasse Schöne ligaens femtebedste spiller set over hele sæsonen, og Ajax’ danske omdrejningspunkt har derfor også fået en plads på årets hold, hvor der lige nøjagtig ikke er blevet plads til hans holdkammerat Kasper Dolberg.

Den unge danske angriber har det 13. højeste snit af spillerne i Æresdivisionen.