Ny FCM-træner efter eventyrlig start: 'Langt hen ad vejen var det en kæmpe krig'

Kenneth Andersen har slået FC Nordsjælland, Brøndby og FC København i sine første kampe som cheftræner.

FC Midtjyllands træner Kenneth Andersen har slået sidste sæsons nummer 2, 3 og 4 på en halvanden uge. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Al eventuel bekymring om FC Midtjyllands ny styrmand er gjort til skamme på halvanden uge.

Den forfremmede U19-træner Kenneth Andersen er startet sin karriere som Superligachef med at vinde på FC Nordsjællands kunstgræs, besejre sidste års mesterskabsduellanter Brøndby i mandags og i aftes slå FC København ud af pokalturneringen.

Torsdag aften vandt FC Midtjylland sikkert 2-0 hjemme over FC København, og Superligaens tophold er hermed også klar til pokalturneringens kvartfinaler.

- Vi måtte krige den rigtig meget hjem. Langt hen ad vejen var det en kæmpe krig, siger Kenneth Andersen.

Den ny cheftræner kom ind, da FC Midtjylland solgte Jess Thorup til belgiske Gent. Siden har Kenneth Andersen vundet alle tre kampe, og her han ganske bemærkelsesværdigt stillet med samme startformation i alle kampe.

- Nu har vi i de første to kampe leveret rigtig gode præstationer, og der er fundet gode relationer, og det ville jeg gerne bygge videre på, siger Kenneth Andersen.

Cheftræneren vil dog ikke garantere de samme 11 en startplads i søndagens Superligakamp i Esbjerg.

- Jeg skal på arbejde fredag sammen med spillerne og kigge på, hvordan de hver især har det, og så skal vi vurdere ud fra det, siger han.

Kenneth Andersen kan blive tvunget til en udskiftning, da den finske motor Tim Sparv udgik skadet af torsdagens pokalkamp.

Facebook
Twitter