Pengene siver fortsat ud af Brøndby

Brøndby nedjusterer, så fodboldklubben nu forventer et underskud i 2017 på mellem 24 og 32 millioner kroner.

Brøndby forventer et underskud. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Brøndby har afvist at sælge spillere i sommerens transfervindue, og det er årsagen til et større underskud i 2017 end forventet.

Det oplyser Brøndby i en delårsrapport for første halvår af 2017. Klubben meddeler, at årets transferresultat bliver 18 millioner kroner dårligere end forventet.

Derfor nedjusterer Brøndby forventningerne, så klubben nu regner med et underskud på mellem 24 og 32 millioner kroner i stedet for 10-20 millioner kroner.

På plussiden oplyser Brøndby, at den øvrige del af forretningen forventes at forløbe bedre end forventet med cirka fem millioner kroner.

- Brøndbys bestyrelse har valgt at undlade at realisere mulige transferindtægter i sommerens transfervindue ud fra en betragtning om, at det stærke kommercielle og sportslige momentum, som Brøndby til bestyrelsens glæde oplever nu og har oplevet siden lanceringen af strategi 6.4 i marts 2016, bedst fastholdes og øges herved.

- Det er bestyrelsens beslutning, at de ikke realiserede transferindtægter overføres til de kommende regnskabsår, siger Jesper Møller, bestyrelsesformand i Brøndby.

Han fortæller samtidig, at Brøndby fastholder sin forventning til at opnå et positivt resultat senest i 2019.

/ritzau/

Facebook
Twitter