Pernille Harder drømmer om den store CL-triumf

Den danske landsholdsstjerne står overfor en af karrierens største kampe, når Wolfsburg står overfor Lyon i Champions League-finalen.

Pernille Harder drømmer om at løfte Champions League-trofæet med Wolfsburg. (© Scanpix)

Den danske landsholdsanfører Pernille Harder nyder stor succes i sin tyske klub Wolfsburg.

Den 25-årige offensivspiller spillede søndag igen en hovedrolle for tyskerne, da hun nettede til 1-0 efter en flot solotur i 2-0-sejren hjemme over Chelsea i Champions League-semifinalen.

- Det var dejligt, når man kan hjælpe holdet med at komme på sejrskurs. Det var en fed følelse, da jeg satte den ind. Det var lidt sådan, at nu skal meget gå galt, hvis vi ikke skal gå i finalen, siger Pernille Harder, der sammen med holdkammeraterne havde en 3-1-sejr i ryggen fra det første semifinaleopgør i Tyskland.

- De skabte ikke så mange chancer, og de skulle op og lave fire mål efter mit mål, så der var den hjemme.

Kun sejren tæller

Wolfsburg blev dermed klar til Champions League-finalen, der spilles den 24. maj i Kiev. Harder er naturligvis glad for finalepladsen, men stiller sig ikke tilfreds med det.

- Det er kæmpestort. Det har jeg drømt om siden jeg var helt lille. Det allerstørste er jo at vinde den, så helt tilfreds er man jo ikke endnu. Det bliver en stor oplevelse, siger danskeren, der forudser en tæt kamp mod franske Lyon, der har vundet de to seneste udgaver af turneringen.

- Lyon har været det bedste hold i verden over mange år, men vi har en fin chance. Vi er stærke fysisk, teknisk og taktisk og har mange spillere, der kan afgøre kampene. Vi tror på, vi kan vinde den, siger Pernille Harder.

- Vores fordel er, at vi står godt defensivt, er fysisk stærke og kan stresse dem i vores omstillinger. Det ville være noget af det største. En Champions League-titel er jo det største, man kan opnå på klubplan, siger Harder.