Peter Madsen glad for feriepenge-dom

Peter Madsen er glad for den kendelsen i feriepenge-sagen, som sikrer ham mere end 2 millioner kroner. - Den giver os, hvad vi har ret til, siger han.

Peter Madsen var en af de såkaldte prøveklude i Spillerforeningens sag mod Divisionsforeningen. (Foto: Nils Meilvang © Scanpix)

Gårsdagens kendelse i feriepengesagen faldt ud til spillernes fordel, og i første omgang skal Brøndby IF tilbagebetale mere end fire millioner kroner til henholdsvis Martin Ericsson, Thomas Rasmussen og altså Peter Madsen, der skal have mere end halvdelen af det beløb.

Samtlige spillere har indtil videre været meget tilbageholdende med at udtale sig i sagen, men til Spillerforeningens hjemmeside udtrykker Peter Madsen nu stor tilfredshed med dommen.

- Jeg er meget tilfreds med kendelsen, som giver os, hvad vi har ret til, og jeg vil godt sende en tak til Spillerforeningen for at have ført sagen for os, lyder det.

Han bakkes op af Thomas Rasmussen, der også glæder sig over afgørelsen den principielle afgørelse.  

- Nu har Fodboldens Voldgiftsret truffet afgørelse i en principiel sag, der vedrører mange spillere. Det har været et langt forløb, hvor jeg har været involveret i ca. to år, så jeg er glad for, at sagen nu er afsluttet, og at der fremover vil være helt klare retningslinjer for både klubber og spillere, siger han ligeledes til Spillerforeningens hjemmeside.

Peter Madsen og Thomas Rasmussen har feriepenge til gode for de sign on-fees, de fik, da de skiftede til Brøndby. De lød på henholdsvis 8,8 millioner kroner og 2 millioner kroner.

 

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter