Brøndby-træner efter pokalnedtur: 'Jeg er helt knust'

Martin Retov var dybt berørt af pokalfinalenederlaget til FC Midtjylland, der vandt fra straffesparkspletten.

En pokalsejr kunne havet reddet sæsonen for Brøndby, men sådan gik det ikke. FC Midtjylland vandt holdets første pokaltitel efter en dramatisk finale. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Brøndby-træner Martin Retov stempler sit holds sæson som "dårlig" efter fredagens nederlag til FC Midtjylland i pokalfinalen.

Holdet fra den storkøbenhavnske vestegn var ellers tæt på at genvinde pokaltitlen, men det endte i sidste ende med en nedtur, da kampen skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Her brændte Brøndby to gange, mens midtjyderne blot missede et enkelt forsøg.

- Jeg er helt knust. Det er jeg. Vi gav alt. Alle ved, hvordan det er, når det skal afgøres i straffespark, siger Retov.

Forinden havde han set en jævnbyrdig fodboldkamp, hvor hvert hold scorede en gang hver. Kian Hansen bragte FCM foran efter seks minutter, og et kvarter senere udlignede Dominik Kaiser til 1-1.

- Det var ikke nogen fantastisk fodboldkamp. Det var intenst, men der blev spillet alt for meget oppe i luften, og sådan er det, når vi møder FCM. Det er ikke altid lige køn fodbold, siger Brøndby-træneren.

Finalen skulle have reddet sæsonen

- Vi var ærlige før finalen og sagde, at den skulle redde vores sæson, så det var ikke godt. Vi må sige, at det har været en dårlig sæson, konstaterer han.

Med nederlaget ser vejen til europæisk fodbold i næste sæson nærmest umulig ud for Brøndby.

Med to spillerunder tilbage af Superligaen skal Brøndby hale fire point ind på Esbjerg eller fem point på OB for at bevare chancen.

- Vi kan ikke give op, men selvfølgelig ser det svært ud, siger Retov, som skal bruge de næste dage på at få løftet sine spillere.

- Jeg har en flok knuste spillere lige nu. De tabte på den mest brutale måde. Havde FCM scoret til 2-1, så var det sådan, det var, men det er hårdt at tabe på straffe, siger han.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter