Dobbelt derbychance i DBU Pokalen

Der kan blive både kamp om Jylland og om København i pokalturneringens semfinaler.

FC København og Brøndby kan tørne sammen i pokalsemifinalen. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Vi mangler godt nok stadig at få afgjort to kvartfinaler i DBU Pokalen, men mandag aften blev der alligevel trukket lod til de kommende semifinaler i den danske landspokalturnering. Og her kan der blive tale om nogle ganske saftig opgør.

Brøndby er allerede klar til semifinale efter 3-0-sejren over Skive, og det samme er AGF, der også kvalificerede sig med en 3-0-sejr over SønderjyskE. Der kan nu venter Brøndby og AGF nogle deciderede rivalopgør.

Brøndby skal nemlig møde vinderen af kampen mellem FC København og Randers, og dermed er der potentielt lagt i ovnen til to ekstra København-derbyer i denne sæson.

Det samme gør sig gældende i den anden semifinale, hvor AGF skal møde vinderen af kampen mellem FC Roskilde og AaB. Skulle nordjyderne vinde det opgør, kan de to jyske klubber se frem til endnu to gange Kampen om Jylland.

Første kamp i semifinalerne spilles 5.-7. april, mens der er returopgør 19.-21. april. Først skal Randers og FC København dog mødes 16. marts, mens kampen mellem Roskilde og AaB er udsat til en endnu ubestemt dato.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve