Keller efter nyt fravalg: Jeg holder stadig af Randers

Den vragede anfører Christian Keller er ikke skuffet over, at han igen er ude af Randers FC-truppen.

Randers FC stiller til onsdagens kvartfinale i DBU Pokalen mod FC København igen op uden Christian Keller og Jonas Borring.

Hvor sidstnævnte stadig er sendt på orlov på ubestemt tid, så er den vragede anfører ellers tilbage på træningsbanen.

Alligevel har Randers FC-træner Colin Todd igen valgt at se bort fra Christian Keller efter trekantsdramaet mellem Keller, Borring og Borrings ekskone.

- Jeg er ikke skuffet. Jeg gør det, der er bedst for Randers FC. Det er dem, jeg arbejder for. Jeg holder af at være her og holder af de folk, som er her. Jeg respekterer de valg, som trænerteamet eller andre i klubben tager, så der er ikke noget problem med det fra min side, lyder det fra Christian Keller.

Er det bedst for Randers, at du ikke er med i morgen?

- Det vurderer de folk, som skal bestemme den slags. Det er dem, der bestemmer og vurderer, hvad der er bedst for Randers FC, og det har jeg respekt og forståelse for. Jeg kommer igen til træning, når jeg skal møde, og så gør jeg mit bedste for at kæmpe mig tilbage i truppen.

Havde fået besked inden træning

Mens truppen til pokalkampen blev meldt ud til offentligheden kort efter tirsdagens formiddagstræning, så havde spillerne fået besked forinden.

- Alle vil spille kampe. Det er derfor vi løber og træner. Alle vil have indflydelse på holdet. Der er nu en gang kun en som bestemmer. Hvis man ikke kan respektere det, må man finde et andet sted at være, og det har jeg ikke lyst.

Colin Todd giver ikke bruge mere tid på sagen med Keller og Borring. (Foto: claus fisker © Scanpix)

Hvornår fik du besked om, at du ikke skulle spille mod FC København?

- Jeg vidste inden træningen, at jeg ikke skulle være med i morgen, slutter Christian Keller.

Todds beslutning

Randers meldte tirsdag ud, at klubbens ansatte ikke længere har noget at tilføje i den spegede sag, og træner Colin Todd er også af den holdning, at det nu er tid til at komme videre.

- Vi er professionelle og skal kunne lægge det fra os. Der har været meget turbulens, men vi må acceptere, at det har fundet sted, men nu må vi lægge det bag os.

- Det er min beslutning, og jeg mener, at det er den rigtige beslutning. Hvis der er nogen, som ikke synes, at det er den rigtige beslutning, så skal de komme og fortælle mig det, konstaterer Randers-træneren.

Randers FC møder FC København i kvartfinalen i DBU Pokalen onsdag kl. 17.00 i Parken.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve