Pokalkamp udskudt på grund af trafikproblemer

AaB's materialer når ikke frem til Køge på grund af lukket Storebæltsbro. Der er endnu ingen dato for ny kamp.

AaB-truppen var nået frem til Sjælland, da den havde taget flyet, mens holdets materialer strandede i en bil på den forkerte side af Storebæltsbroen, da den blev lukket på grund af et trafikuheld. (Foto: Frank Cilius © Scanpix)

Storebæltsbroen var lukket i flere timer, og det endte med at udskyde pokalkampen mellem AaB og HB Køge til en anden dato, fordi AaB's materialer ikke nåede frem i tide.

Det skriver fodboldklubben AaB på Twitter onsdag aften.

En ny dato for ottendedelsfinalen i den danske pokalturnering er endnu ikke fastlagt, oplyser superligaklubben.

Storebæltsbroen var lukket i begge retninger onsdag eftermiddag på grund af et trafikuheld, fordi en lastbil holdt på tværs.

AaB-truppen tog flyet til Sjælland, men alligevel blev nordjyderne ramt af lukningen af broen, for mens spillerne tog turen i luften, var holdets materialer fanget på jorden i en bil i Nyborg.

Kampen blev i første omgang udskudt til klokken 19.30, men broen blev først åbnet igen mod Sjælland klokken 18, og det var ikke tids nok, til at materialerne kunne nå frem til kampstart.

Det er ikke kun HB Køge og AaB's pokalkamp, der onsdag aften blev påvirket af ulykken på Storebæltsbroen.

Også kampen mellem Brøndby og Sønderjyske er blevet udskudt fra klokken 18 til klokken 20, da Sønderjyskes bus var strandet og holdt i kø i flere timer på broen.

Sønderjyskes bus var på broen, da ulykken skete, men kom til Sjælland klokken 16.45 og kunne derfor nå til kampen i tide.

AaB's spillere kom ikke i pokal-aktion onsdag aften. I stedet blev kampen mod HB Køge udskudt. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Fem timers køtid

Generelt gav trafikulykken flere timers kaos for bilister, der skulle krydse Storebælt.

Klokken 13.22 fik politiet anmeldelse om en ulykke på Storebæltsbroen. En sættevogn havde ramt en skiltevogn og stillet sig på tværs af broen.

En personbil blev også ramt af sættevognen. Fire personer kom til skade og blev i ambulancer kørt til sygehuset. Politiet kunne onsdag aften ikke sige noget om, hvor alvorligt de er kommet til skade.

Omkring klokken 16 var der ryddet så meget op efter ulykken, at broen kunne åbnes i vestlig retning.

Men først ved 18-tiden - efter næsten fem timer - kunne bilisterne også komme fra Fyn til Sjælland.

Vejdirektoratet advarer dog på Twitter om, at man skal forvente kø, og at trafikken først forventes at være normal i løbet af aftenen.