Træg start ender med stor Brøndby-sejr

Brøndby gik sikkert videre, men kom bagud, da holdet mødte danmarksserieholdet Ledøje-Smørum i DBU Pokalen.

Kamil Wilczek kom på tavlen for Brøndby i pokalkampen. (Foto: Claus bech © Scanpix)

Det lignede en walkover, da danmarksserieholdet Ledøje-Smørum (LSF) onsdag besøgte Brøndby Stadion i tredje runde af den danske pokalturnering.

De store favoritter fra Brøndby vandt da også 5-1, men superligaklubben startede med at komme bagud.

Der var spillet en halv time, da Emil Scott Rasmussen fra LSF efter en hurtig omstilling, hvor Brøndby lignede nogen, der lige skulle vågne op, kunne sparke bolden i nettet og uden tvivl gøre en del Brøndby-fans nervøse.

Heldigvis for dem svarede Brøndby hurtigt tilbage, da Lasse Vigen kun tre minutter senere udlignede føringen med et fladt spark forbi LSF's målmand.

Efter pausen blev LSF's håb om at levere en overraskelse hurtigt slukket. Brøndbys Besar Halimi kunne således brage bolden i mål til 2-1 efter et par hurtige driblinger, da der var gået ti minutter af anden halvleg.

Farvel til Horsens

Et kvarter senere gjorde Kamil Wilczek det til 3-1, og så var kampen mere eller mindre afgjort.

Et selvmål gjorde det efterfølgende til 4-1, og med cirka fem minutter tilbage af kampen fik Lasse Vigen serveret bolden lige foran mål og kunne nemt gøre det til 5-1, hvilket også skulle vise sig at være slutresultatet.

Det gik dog ikke helt som planlagt, da superligaklubben AC Horsens onsdag var rejst til Holbæk for at møde det lokale hold i tredje runde af den danske pokalturnering.

Holbæk, der til daglig gør sig i den tredjebedste række, vandt således 1-0 over den jyske superligaklub og er dermed klar til næste runde.

/ritzau/

Facebook
Twitter