Prandelli: Vi var det bedste hold

Italiens landstræner konstaterer, at det var hans hold, der stod for fodboldspillet i kampen mod England.

(Foto: © Adam Ciereszko, Scanpix)

Den italienske landstræner Césare Prandelli har kun lovord til sine spillere, efter at Italien har spillet sig i EM-semifinalen mod Tyskland.

Landstræneren mener, at hans hold spillede bedre end England, selv om man måtte vente helt til den nervepirrende straffesparkskonkurrence på at finde vinderen. Her vandt italienerne med 4-2.

- Vi spillede en stor kamp og fortjente at vinde. Spillerne var ikke bare gode, de var mere end det, og i straffesparkskonkurrencer skal der altid lidt held til.

- Vi forsøgte at spille fodbold og forsøgte at lokke England ud af deres forsvar, men de ville ikke komme ud, konstaterer Prandelli, der først senere vil begynde at tænke på Tysklands-kampen på torsdag.

I det opgør får han hårdt brug for en Andrea Pirlo, der er lige så veloplagt som mod englænderne.

Midtbaneveteranen styrede det italienske spil med stor omtanke og imponerede med et overlegent straffespark, der blev lobbet ind i det engelske mål. Juventus-manden blev da også kåret som banens bedste spiller.

- Jeg er glad for det, men det vigtigste er, at vi nu er klar til semifinalen mod Tyskland. Jeg håber, vi kan gå hele vejen, siger Andrea Pirlo.

/ritzau/